Advokatfesten

Velkommen til Advokatfesten 2023!

Dette vil du ikke gå glipp av! Vi forventer over flere hundre feststemte deltakere på årets fest. Det blir mat, drikke, underholdning og mingling med kollegaer fra hele landet.

Advokatfesten 2023 holdes 1. juni på Taket på Steen og Strøm.

Festbillett kan kjøpes av alle medlemmer av Advokatforeningen, og det er anledning til å kjøpe ekstrabillett for én ledsager.

Årets artister er Undergrunn og Ruben.

Ruben:
Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges store pop håp med over 350 millioner streams og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet.

Undergrunn: 
Undergrunn er en rapgruppe fra Tøyen i Oslo som den siste tiden har blitt en stor favoritt hos mange. Låten “Italia” er spilt over 19 millioner ganger på Spotify, gruppen er i 2023 nominert til hele fem spellemannspriser.

Kvelden rundes av med Hans Orkester som covrer kjente og kjære låter. 

Praktisk

Velkomstdrink og mingling fra kl.18.00. Billetten koster kr 1 090,- per person. Det inkluderer mat, velkomstdrink og 2 øl/vin/mineralvann i baren.
I tillegg blir det underholdning, musikk, konsert og god stemning hele kvelden!

Slik kjøper du billett

Har du ikke kjøpt billett til Avokatfesten enda? Du kan fortsatt kjøpe billett ved å hendvende deg i HELPDESK på Folkets hus.